Duna House Cégcsoport

A Duna House Cégcsoport Kelet-Európa kulcsfontosságú ingatlanpiaci szereplője. Lengyelországban a legnagyobb franchise alapú-, Magyarországon pedig a legismertebb ingatlan és hitelközvetítő márka* tulajdonosa.
Irodaszám tekintetében a régió legtöbb ingatlanközvetítő franchise irodáját működteti és vezető pozíciót tölt be az ingatlanokhoz kapcsolódó pénzügyi és egyéb szolgáltatások terén is.
A Duna House Cégcsoport ingatlanközvetítési és ingatlan tranzakciókhoz kapcsolódó egyéb szolgáltatásai révén teljes körűen szolgálja ki ügyfeleit, ezáltal végigkíséri az értékesítés folyamatát és az ingatlanpiac több területéről képes díjat generálni.
Piaci szakértelmét lakóingatlan befektetések területén is kamatoztatni kívánja, valamint, saját ingatlanbefektetései mellett új területként, ingatlan alapkezelési tevékenységet is elkezdett.
A Cégcsoport kiemelt stratégiai célkitűzése a közeljövő tekintetében az üzleti tevékenység külpiacokon való bevezetése, kezdetben a Közép-európai régióra koncentrálva, elsősorban akvizíció útján.
A csoport tevékénységei mentén öt szegmenst lehet elkülöníteni: Franchise, saját iroda üzemeltetése, pénzügyi termékek közvetítése, Ingatlan befektetések, kapcsolódó szolgáltatások értékesítése.

www.dunahouse.com